- Színterezés, porfestés
- Polcrendszerek gyártása
- Porlakk és porfesték gyártása
Színterezés bérmunka

Napjaink legégetőbb kérdése, hogy hogyan tudjuk leginkább megóvni környezetünket a káros hatásoktól, amelyek például az ipari termelés során érik.
Szakértők az oldószeres festés kiváltására kerestek egy olcsó, esztétikus, környezetbarát megoldást, e kutatás eredménye az elektrosztatikus porfestés, azaz szinterezés.


Az eljárás lényege, hogy az elektrosztatikus térben a finoman porlasztott festékrészecskék ionizálódnak és a szórópisztolyokból az ellentétes töltésű munkadarabok felületére csapódnak. Így kisebb méretű tárgyak teljes felülete forgatás nélkül is bevonható. A felszórt bevonat egyenletes, rétegvastagsága 25-120 m. Jellemző a nagy feszültség (60-90 kV) és a kis áramerősség (0,2 mA). A szórást automatikus vagy kézi szórópisztolyokkal végzik, amelyek rendszerint sűrített levegővel dolgoznak. A szóráshoz csak elektrosztatikusan porlasztható festék használható. Például: epoxi-, poliészter-, poliamid-, akril-, klórozott poliétergyanta kötőanyagú festékek, cellulóz származékok. Tagolt és bonyolult felületű tárgyak, hálók, rácsos szerkezetek, csőbútorok, székek, háztartási gépek, kerékpárok festésére a legalkalmasabb.
Az elektrosztatikus szórás rendkívül termelékeny, jelentős a festék-megtakarítás, a hideg szóráshoz képest 40-60% festékanyag takarítható meg, az eljárás automatizálható. A zárt szórótérben a porelszívás biztosított, ez környezetvédelmi szempontból is előnyös.

Állásajánlataink
Kérjük tekintse meg aktuális állásajánlatainkat!
Európai Uniós támogatás
Az Európai Uniós támogatásról szóló oklevél
Hírlevél
Értsüljön azonnal termékeink, szolgáltatásaink változásairól, akcióinkról!

Weboldal készítés arculattervezés
Minden jog fenntartva! Bozsér © Kereskedőház 2011