Polcrendszereinkről röviden

A Bozsér Kereskedőház Kft. megalakulásától kezdve foglalkozik polcokkal, polcrendszerekkel.

Kezdetben rövid ideig viszonteladóként foglalkoztunk Dexion Salgó polcokkal, majd elkezdtük a polcrendszerek porfestését, ezzel is gazdagítva, színesítve a kínálatot. Polcrendszereink  a magánháztatásokban  garázsban, raktárban, kamrában  is alkalmazhatók.
A piac folyamatos fejlődésével beindítottuk a saját gyártást, ami lehetővé tette, hogy még kedvezőbb árakkal tudjunk partnereink rendelkezésére állni.

Jelenleg fémtálcás raktári polcrendszereket gyártunk különféle méretekben és kivitelben. A fémtálcás polcrendszerek horganyzott, illetve porfestett kivitelben, a hagyományos angol valamint metrikus mértékegység szerint készülnek. Mindezeken túlmenően kívánság szerint bármilyen nagyságú és alakú polcrendszert is rövid határidőn belül legyártunk.

A polcok festésére az általunk gyártott kiváló minőségű porlakkokat használjuk a RAL színskála színeiben. Igény szerint speciális színek alkalmazására is van lehetőség 20% felár ellenében.

Valamennyi polc termékünk KERMI engedéllyel rendelkezik.

Polcrendszereink megtalálhatók például a Szinga Sport Kft. – PlayersRoom magyarországi és külföldi üzleteiben. Továbbá a Magyar Posta, Intercom és ORFK raktáraiban.

Fémtálcás polcrendszerek

Felépítésük egyszerű, könnyen szerelhetők és mobilizálhatók. A polcok felhasználásával szinte korlátlan elemszámú polcrendszerek építhetők.

A polcrendszereket a talp közelében elhelyezkedő alsó polcokkal szerelik, és egymáshoz, padlóhoz, mennyezethet rögzítik, védőföldeléssel is ellátják.

Felhasználási területei

Raktárak, üzemi irodák, üzletek, irattárak, kamrák, garázsok

Fémtálcás polcrendszerek elemei

Profil: az állványszerkezet lábait alkotó elem
Polc: teherviselő elem
Saroklemez: Az állvány stabilitását, terhelhetőségét biztosító elem
Talplemez: Az állvány terhelésének a talajon történő megfelelő elosztását biztosító elem
Kötőelemek: A DIN 933-as szabvány szerint, horganyzott, hatlapfejű, 13-as kulcsnyílású, 5,8-as és 8,8-as M8x14-es csavarok és M8-as anyák

Fémtálcás polcrendszerek szerelési utasítása

  1. Ellenőrizzék, hogy fektetve történő szerelés esetén felállítható-e a polc – amennyiben nem, állítva szükséges szerelni.
  2. Az oszlopok padlón álló vége mindig az legyen, ahol a darabolás a keresztirányú ovális lyukon keresztül történik
  3. Az oszlopok padlóra kerülő végére erősítse fel a talplemezt.
  4. Minden egyes polchoz 8 db acéllemezből készült sarokelem szükséges.
  5. Ellenőrizzék, hogy az oszlopok és a polcelemek egymásra merőlegesen állnak-e, majd húzzák meg a csavarokat.
  6. Ha az egyes mezők fal mellett kerülnek felszerelésre, úgy a fal felőli oldalon az oszlopokat a legfelső polc magasságában 8 mm-es tiplivel és az ahhoz tartozó csavarral kell rögzíteni.
  7. Ha a mezők nem a fal mellett kerülnek felszerelésre, úgy a szomszédos oszlopok oldalirányú elmozdulásának megakadályozására az oszlopok alsó és felső részén 2 db M8 x 14-es csavarral és anyával kell rögzíteni.
  8. Padlóhoz történő rögzítés a talplemez közepén lévő furaton át történik a padló anyagának megfelelően (facsavar, kőcsavar, stb.).
  9. Minden polcot rögzíteni kell, amelyeknél a magasság nagyobb, mint a szélesség hatszorosa, vagy tartani kell attól, hogy a polcot oldalirányú lökés éri.

Kérjen ajánlatot

Az ajánlatkérés küldésével kijelentem, hogy elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót és, hogy az adataimat a hatályos jogszabályok szerint tárolják.*